Schadeherstel Hoek van Holland

Schadeherstel

Wij kunnen alle schades aan!

 

Het gebeurt ons allemaal wel eens, een klein deukje ergens opgelopen op een parkeerplaats, een grotere schade bij een ongeval of erger; de auto helemaal total loss. In al deze gevallen kunnen wij u helpen de opgelopen schade aan uw auto zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Geen schade is te gek voor ons, wij kunnen alles aan! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 

Wij hebben overeenkomsten met heel veel verzekeringsmaatschappijen om schade te kunnen herstellen. Dit kunt u ten alle tijden navragen bij uw verzekeringsmaatschappij. 

Ook bij ons krijgt u vervangend vervoer gratis en ook wij rekenen uw geen eigen risico als u dat bij de schade ketens ook niet hoeft te betalen. Wij bieden ook garantie op al het spuitwerk dat wij verrichten, zodat u met een gerust hart onze werkplaats kunt verlaten.

 

 

Wij zijn lid van FOCWA, wat houdt dat in? 

Naast gegarandeerd veilig en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel, bieden wij als FOCWA-bedrijf bovendien passend vervangend vervoer, nemen wij de schadeafhandeling met de verzekeraar volledig voor hun rekening en bieden wij vier jaar garantie op werkzaamheden. Binnen no-time gaat u dus weer veilig de weg op.

 

Focwa

Kleine schades kunnen wij verhelpen middels uitdeuken zonder spuiten of het spot-repair systeem. Bij uitdeuken zonder spuiten worden kleine deukjes (b.v. parkeerdeukjes of hagelschade) hersteld middels het terug “duwen of rollen” van het plaatwerk met speciale lepels en buigijzers.

 

Bij spot-repair worden uitsluitend kleine deukjes of krassen aan de zijkanten van de auto of de bumpers hersteld door alleen de beschadigde plek uit te deuken en spuiten. Er worden dus geen grote oppervlakten gespoten. Beide methodes zijn bedoeld om de reparatie kosten zo laag mogelijk te houden.

 

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met schade te maken heeft en zijn gevestigd op Prins Hendrikweg 50 in Hoek van Holland. Wij doen aan spuiten, uitduiken zonder spuiten, spot-repair maar ook grotere schades. Als u vragen heeft of benieuwd bent of we u kunnen helpen, neem dan contact met ons op!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen