Hoek van Holland

Mini Cooper 2005

MerkMini
ModelCooper
TypePark Lane
Bouwjaar2005
Km stand109835
KleurGrijs
Brandstofbenzine
Classificatiepersonenauto
Carrosseriehatchback
Aantal deuren3
VersnellingsbakHand

€ 6.950,-

Inclusief APK en
rijklaar maken

Accessoires en opties

Aansluiting externe audio app., Carkit voorbereiding, Radio/CD-speler (geïntegreerd), 12 Volt aansluiting achterin, Airco, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Electr. ramen voor, Lederen bekleding, Lederen stuurwiel, Make-up spiegels,

Accessoires en opties

Niet-rokersauto, Radiobediening stuur, Achterruitwisser, Electr. verstelbare buitenspiegels, Lichtmetalen velgen, Reservewiel Volwaardig, Startonderbreking, Stuurbekrachtiging, ABS, Airbag bestuurder, Airbag bijrijder, Alarmsysteem, Hoofdsteunen achter, Zij-airbags voor, Automatisch inschakelende verlichting, Mistlicht voor

 

Meer informatie of bieden op deze auto

Ik wil graag meer informatie over deze auto

 

 

Doe een (passend) bod op deze auto