Hoek van Holland

Opel 2010 1.6 GTC Sport

MerkOpel
ModelAstra
Type1.6 GTC sport
Bouwjaar2010
Km stand106452
Kleurgrijs
Brandstofbenzine
Classificatiepersonenauto
CarrosserieCoupe
Aantal deuren3
VersnellingsbakHandgeschakeld

€ 8.950,-

Inclusief APK en
rijklaar maken

Accessoires en opties

Aansluiting externe audio app., Radio/CD-speler (geïntegreerd), Airco, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Electr. ramen voor, Lederen bekleding, Lederen stuurwiel, Make-up spiegels, Niet-rokersauto, Radiobediening stuur, Verwarmde voorruit, Achterruitwisser, Electr. verstelbare buitenspiegels,

Accessoires en opties

Lichtmetalen velgen, Reservewiel Volwaardig, Set winterbanden, Verwarmde buitenspiegels, Startonderbreking, Stuurbekrachtiging, Traction Control, ABS, Airbag bestuurder, Airbag bijrijder, Alarmsysteem, Hoofdsteunen achter, Zij-airbags voor, Automatisch inschakelende verlichting, Mistlicht voor

Meer informatie of bieden op deze auto

Ik wil graag meer informatie over deze auto

 

 

Doe een (passend) bod op deze auto