Hoek van Holland

Hyundai I20 1.2 Business Edition

MerkHyundai
ModelI20
Type1.2 business
Bouwjaar2014
Km stand16689
KleurGrijs
Brandstofbenzine
Classificatiepersonenauto
Carrosseriehatchback
Aantal deuren5
VersnellingsbakHand

€ 12.650,-

Inclusief APK en
rijklaar maken

Accessoires en opties

Aansluiting externe audio app., Geintegreerde audio, Radio/CD-speler (geïntegreerd), 12 Volt aansluiting achterin, Airco, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Electr. ramen voor, Lederen stuurwiel, Make-up spiegels, Navigatie (geïntegreerd), Niet-rokersauto, Radiobediening stuur, Electr. verstelbare buitenspiegels,

Accessoires en opties

Lichtmetalen velgen, Verwarmde buitenspiegels, Startonderbreking, Stuurbekrachtiging, Traction Control, ABS, Airbag bestuurder, Airbag bijrijder, Alarmsysteem, Hoofdsteunen achter, Parkeersensoren, Zij-airbags voor, Automatisch inschakelende verlichting, Led dagrijverlichting, Led verlichting voor, Mistlicht voor

Meer informatie of bieden op deze auto

Ik wil graag meer informatie over deze auto

 

 

Doe een (passend) bod op deze auto