Hoek van Holland

Toyota Aygo 2015 Schuifdak

MerkToyota
ModelAygo
Type1.0 VVT Schuifdak
Bouwjaar2015
Km stand10578
KleurRood
Brandstofbenzine
Classificatiepersonenauto
Carrosseriehatchback
Aantal deuren5
VersnellingsbakHand

€ 13.950,-

Inclusief APK en
rijklaar maken

Accessoires en opties

Aansluiting externe audio app., Audio voorbereiding, Carkit, Radio/CD-speler (geïntegreerd), Airco, Climate control, Centrale vergrendeling, Cruise Control, Deelbare achterbank, Electr. ramen voor, Make-up spiegels, Navigatie (geïntegreerd), Niet-rokersauto, Radiobediening stuur, Electr. schuifdak, Electr. verstelbare buitenspiegels,

Accessoires en opties

Lichtmetalen velgen, Verwarmde buitenspiegels, Startonderbreking, Stuurbekrachtiging, Traction Control, ABS, Achteruitrijcamera, Airbag bestuurder, Airbag bijrijder, Alarmsysteem, Hoofdsteunen achter, Parkeersensoren, Zij-airbags voor, Automatisch inschakelende verlichting, Led dagrijverlichting, Led verlichting voor, Mistlicht voor

Meer informatie of bieden op deze auto

Ik wil graag meer informatie over deze auto

 

 

Doe een (passend) bod op deze auto