Hoek van Holland

Volkswagen Touran new 2013

MerkVolkswagen
ModelTouran
Type1.6 TDI Comfort
Bouwjaar2013
Km stand64361
KleurZwart
BrandstofDiesel
Classificatiepersonenauto
CarrosserieMPV
Aantal deuren5
VersnellingsbakAutomaat

€ 19.500,-

Inclusief APK en
rijklaar maken

Accessoires en opties

Aansluiting externe audio app., Radio/CD-speler (geïntegreerd), 12 Volt aansluiting achterin, Airco, Climate control, Gescheiden temperatuurzones, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise Control, Deelbare achterbank, Electr. ramen achter, Electr. ramen voor, Lederen bekleding, Lederen stuurwiel, Make-up spiegels, Middenarmleuning voor, Navigatie (geïntegreerd),

Accessoires en opties

Niet-rokersauto, Radiobediening stuur, Verwarmde voorruit, Zelfdimmende binnenspiegel, Dakrails, Electr. verstelbare buitenspiegels, Regensensor, Verwarmde buitenspiegels, Startonderbreking, Stuurbekrachtiging, Traction Control, ABS, Airbag bestuurder, Airbag bijrijder, Alarmsysteem, Hoofdsteunen achter, Zij-airbags voor, Automatisch inschakelende verlichting

Meer informatie of bieden op deze auto

Ik wil graag meer informatie over deze auto

 

 

Doe een (passend) bod op deze auto